info@okkrimpenerwaard.nl     Bestuur      Leden     APP     Actueel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Verbinden en
Versterken
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Verbinden en
Versterken

Lid worden

Ondernemer en op zoek naar een actief en toegankelijk zakelijk netwerk in de Krimpenerwaard? Kom dan een keer sfeer proeven tijdens een van onze ledenvergaderingen en ervaar zelf of wij het netwerk zijn dat bij u past. Ons ledenbestand van meer dan 300 bedrijven biedt ondernemers een bron van kennis en inspiratie en kansen voor samenwerking en business! 

Een lidmaatschap van de Ondernemerskring kost € 225,00 per jaar voor het eerste lid. Een 2e lidmaatschap kost € 112,50 per jaar.
Een lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december.  

Invalid Input
Vul uw Straatnaam + huisnummer in.
Vul uw postcode in
Vul uw vestigingsplaats in.
Vul uw naam in.
Invalid Input
Vul een juist e-mailadres in
Vul uw telefoonnummer in.
Ongeldige invoer
Vink aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.
Ongeldige invoer

Dispensatieregeling Corona:

Niet elke branche en ondernemer wordt op dezelfde manier financieel geraakt als gevolg van de corona crisis. Er zijn echter ook leden die in een branche zitten die buiten hun schuld zwaar getroffen worden door de door de overheid opgelegde corona maatregelen. Bovenop de uitdaging van deze leden om het bedrijf draaiende te houden heeft dit vaak ook financiële consequenties. Dit zijn echter ook leden die al langere tijd lid zijn van de vereniging en die wij als algemeen bestuur ook graag willen behouden als lid. Vanuit een solidariteitsbeginsel willen we daarom een tijdelijke dispensatieregeling voor de contributiegelden voor deze leden in het leven roepen.

Klik hier voor de voorwaarden

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer