e-mail     Bestuur      Leden     APP     Actueel     Denktank     Waardborrel
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg
Bergambacht,
Ammerstol,
Berkenwoude
Ondernemerskring-Krimpenerwaard-verbinden-versterken.jpg - copy
Bergambacht,
Ammerstol,
Berkenwoude

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Het doel van de kerncommissie Bergambacht is het behartigen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen de Gemeente Krimpenerwaard en in het bijzonder die van de leden in de kernen Ammerstol, Berkenwoude en Bergambacht.

 

Dit doen we door het onderhouden van structureel en direct contact met de gemeente Krimpenerwaard. Daarnaast onderhouden we contacten met andere (overheids)instellingen en organisaties, zoals onder andere de ondernemersverenigingen in de omliggende regio’s. Wij maken ons sterk voor onze leden en bevorderen het leggen van onderlinge contacten. Hiervoor worden regelmatig leerzame bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken bij een van de leden georganiseerd. Dit zijn laagdrempelige manieren om met elkaar in contact te komen en wellicht te ontdekken wat men voor elkaar kan betekenen binnen de gemeente. Op vastgestelde tijden wordt vergaderd om leden te informeren over ontwikkelingen en ook om de leden de kans te geven om zelf hun vragen te stellen of initiatieven aan te dragen.

 

Vertegenwoordigers

Kerncommissie Bergambacht

Wendy van leeuwen

Kerncommissie Bergambacht

Bram Smits

 

Kerncommissie Bergambacht

Arie van Houwelingen

Kerncommissie Bergambacht

Peter Molenaar

Kerncommissie Bergambacht

Peter Rijken

 

tablet

Bijeenkomsten Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

 

Bent u ondernemer en op zoek naar een actief en toegankelijk zakelijk netwerk in de Krimpenerwaard?

Kom dan een keer ‘sfeer proeven’ tijdens een van onze ledenbijeenkomsten en ervaar zelf of wij het netwerk zijn dat bij u past. Ons ledenbestand van meer dan 300 bedrijven biedt ondernemers een bron van kennis en inspiratie en kansen voor samenwerking en business!

Naast algemene activiteiten van de OK Krimpenerwaard organiseren de kernen eigen activiteiten gedurende het jaar.

 

Schoonhoven

De kerncomissie Schoonhoven stelt zich tot doel de gemeenschappelijke economische belangen te behartigen van de in Schoonhoven gevestigde ondernemers.

Lees meer

 

Stolwijk, Haastrecht, Vlist

Onze kerncomissie is een belangenbehartiger voor bedrijven die werkzaam zijn in de handel, dienstverlening, nijverheid en industrie .

lees meer

Bergambacht, Ammerstol, Berkenwoude

Voorthelpen van de gemeenschappelijke economische belangen van alle bedrijven die gevestigd zijn binnen onze kernen.

Lees meer

Lekkerkerk, krimpen a/d lek

Kerncommissie Lekkerkerk, krimpen a/d lek is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat ter bevordering van de werkgelegenheid en economie.

Lees meer